Resepi Biskut Lapis Cheese



BISKUT LAPIS CHEESE 

BAHANYA2 :)

250gm cream cheese(jenama apa pun) - saye guna Tatura
1/2 tin susu pekat manis yg tinggi tu...
1 bungkus/paket biskut saltcheese - Aida guna dlm 1 1/2 bungkus cukup2 nak abiskan cream cheese dan tebalnya pun cantikkkkk...
nestum/oat seckupnya... saye guna nestum

Cara2nya 

Cream cheese yg di biar suhu bilik pukul dgn susu sampai sebati....
1)susun biskut cheese tu dlm bekas yg di lapik plastik atau aluminium foil....
2)ratakan cheese atas biskut td....
3)taburkan nestum/oat td...
4)ulang lagi....proses dgn menyusun biskut td dan sapu cheese...
5,6)setiap lapis tabur oat atau nestum utk rasa yg lebih umphhh...
ulang proses sampai habis...
7)bila dh habis...sejukkan dlm esbok semalaman...
8)boleh di potong utk di mkn....
selamat mencuba ye...dan jom layannnnn